Ţambrea, drept înainte în conducerea IJJ

427

Revenit de circa un an şi jumătate la conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, colonelul Eugen Ţambrea îşi doreşte continuarea obiectivelor la nivelul judeţului şi gestionarea oricăror probleme ce se ivesc, conform atribuţiilor reglementate prin legea proprie de organizare şi funcţionare, cât şi independent.
“Nu pot să spun că numirea a fost una aşteptată dar am fost numit prin ordin al inspectorului general după o perioadă destul de lungă într-un judeţ limitrof. Cunoşteam situaţia operativă, problemele care sunt la nivelul judeţului, colectivul îmi era cunoscut pentru că activez de 28 de ani în acest judeţ şi cunosc toate amănuntele care să-mi vină în sprijinul de a continua cariera militară în funcţie de inspector-şef al acestui inspectorat. Priorităţile mele sunt cele stabilite la nivelul Jandarmeriei Române şi care, bineînţeles, se materializează prin structurile teritoriale. Obiectivul principal este de a gestiona orice problemă care apare la nivelul judeţului conform atribuţiilor care sunt reglementate prin legea proprie de organizare şi funcţionare, şi a competenţelor care ne sunt date, atât în sistem integrat cu celelalte structuri ale MAI, cât şi independent”, a declarat inspectorul-şef al IJJ Gorj.
Ţambrea a revenit la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj în decembrie 2016 după ce a activat din aceeaşi poziţie, vreme de un an, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “General de divizie Cleante Davidoglu” din Mehedinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here