Talabă şi Kadour, în cursa pentru şefia Spitalului Rovinari

340

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari organizează concurs pentru ocuparea postului de manager. Constantin Talabă, actualul manager al unităţii, s-a înscris la concurs, contracandidatul său fiind nimeni altul decât urologul Aksam Kadour. Iniţial au fost depuse trei dosare, unul dintre candidaţi fiind însă respins.

Din toamna anului trecut, postul de manager al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari este ocupat de Constantin Talabă, fostul şef al Evidenţei Persoanelor Târgu-Jiu. Postul de manager este scos la concurs, înscrierile făcându-se până la data de 30 septembrie, termen până la care au fost depuse trei dosare. În cursa pentru postul de manager au rămas doar doi candidaţi. „S-au înscris trei persoane, respectiv: domnul Constantin Talabă – actualul manager, domnul doctor Aksam Kadour şi domnul Hăinaru Ionuţ Mădălin, acesta din urmă fiind respins la selecţia dosarelor, deoarece nu avea adeverinţă de la medicul psihiatru. Au fost formulate şi trei contestaţii, două din partea domnului Kadour şi una din partea domnului Hăinaru. Contestaţiile au fost respinse”, confirmă Narcisa Drăguţ, secretarul comisiei de concurs şi al comisiei de soluţionare a contestaţiilor.
Potrivit anunţului de organizare a concursului, selecţia dosarelor s-a făcut la data de 1 octombrie, iar pe 7 octombrie se va susţine testul grilă. Pe 13 octombrie se va susţine proiectul de management şi pe 14 octombrie se va anunţa rezultatul concursului; urmează perioada contestaţiilor, rezultatul final afişându-se pe data de 19 octombrie.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

 1. stimate minodora sucea

  as vrea sa fii corecta si cinstita fata de slujba pe care il aveti . mai ales cand sunt in fata dumneavoastra niste realitati si anume in legatura cu concursul de ocupare postul de manager la spitalul orasenesc rovinari.eu as roga sa citeti regulamentul de organizarea si desfasurarea concursului. il gasiti pe situl primaria rovinari sau in situl spitalului rovinari.
  nr.234/31.08.2015
  anunt
  pentru ocuparea functiei de manager persoana fizica la spitalul orasenesc sfantul stefan rovinari
  la nr.8 testulgrila contine 50 de intrebari din care 40la suta din domeniul legislatiei so 60 la suta din domeniul managementul sanitari
  a-40 la suta din totalul intrebarilor au un singur raspuns corect din patru si se noteaza cu0,2 puncte
  b60 la suta din totalulintrebarilor au doua raspunsuri corecte din patru si se noteaza fiecare raspuns corect cu o,1 puncte
  9- punctajul maxim pentru fiecare proba este de 10 puncte, corespunzator notei 10.00
  acum se observa daca facem socotala de adunare punctelor se face ca nota posibila la acest grila este nota 7. atunci de unde a adunat nota de 9,7 domnul talaba constantin.
  astept raspunsul dumneavoastra . si puteti sa ma contactati la nr. 0722434488
  cu respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here