Talabă – proiect de nota 10, Urologul Aksam Kadour face reclamaţie la Ministerul Sănătăţii

890

În plin concurs pentru postul de manager al Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari, medicul urolog Aksam Kadour, care nu a promovat proba scrisă, anunţă că face reclamaţie la Ministerul Sănătăţii şi la Judecătoria Târgu-Jiu şi cere pedepsirea juristei şi a comisiei de concurs. În opinia doctorului, la acest concurs s-ar fi produs o fraudă.

Nemulţumit de rezultatul probei scrise, Aksam Kadour a depus contestaţie, rezultatul fiind afişat în cursul zilei de ieri. Considerându-se nedreptăţit, medicul este decis să se adreseze instanţei de judecată şi chiar Ministerului Sănătăţii. “Contestaţiile mi s-au respins. Au afişat şi grilele corecte şi note şi dacă notează cu 0,1 nu înţeleg cum a obţinut Talabă nota 9,7. Eu fac reclamaţie la Ministerul Sănătăţii şi la Judecătoria Târgu-Jiu să fie pedepsiţi şi jurista şi comisia pentru că asta este fraudă”, a declarat Aksam Kadour.

Talabă a pregătit un proiect de nota 10
Tot în cursul zilei de ieri a avut loc şi evaluarea proiectului de management al candidatului care a promovat proba scrisă, Constantin Talabă – actualul manager al Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari. “Am obţinut nota 10 la evaluarea proiectului de management, iar mâine (n.red.: 13 octombrie) am ultima probă a concursului”, a confirmat Talabă. Pe 13 octombrie se va susţine proiectul de management şi pe 14 octombrie se va anunţa rezultatul concursului; urmează perioada contestaţiilor, rezultatul final afişându-se pe data de 19 octombrie.
Minodora Sucea

6 COMENTARII

 1. In legatura cu notificarea a testelor grila unde a fost mentionat, conform regulamentului de desfasurare a concursului, o intrebare cu un singur raspuns valabil indicat corect se notifica cu 0,2 puncte si o intrebare cu 2 raspunsuri valabile indicate corect se notifica cu 0,1 puncte.
  Testul grila cuprindea 20 de intrebari cu un singur raspuns valabil (20 x 0,2 = 4 puncte) si 30 de intrebari cu doua raspunsuri valabile (30 x 0,1 = 3 puncte). Obtinem astfelNota maxima posibila = 7
  Dar observam din tabelul cu rezultatele concursului care a fost afisat in incinta spitalului ca nota obtinuta de dl Talaba Constantin este 9,7 si nota mea este 4,3. Cum e posibil sa se obtina o nota mai mare de 7 ?
  Pe acelasi avizier s-a afisat un tabel cu notificarea la fiecare intrebare din testul grila unde am constatat ca era trecut valoarea de 0,2 puncte la toate intrebarile (spre diferenta de precizarea din regulament referitoare la cele 30 de intrebari cu raspunsuri duble pentru care se ofera 0,1 puncte)
  Conform regulamentului la intrebarile cu raspunsuri duble, punctajul se ofara doar in cazul in care se indica corect cele doua raspunsuri. Daca se indica doar un raspuns corect si se indica al doilea raspuns gresit nu se puncteaza. In aceste conditii cum se poate obtine o nota impara daca este formata din suma de numere pare?
  In legatura cu nota obtinuta de dl. Talaba Constantin pentru evaluarea proiectului (nota 10) cum a obtinut-o cu o zi inainte (12.10.2015) de data programata pentru sustinerea Proiectului de management (13.10.2015).
  Am mai observat ca in momentul cand am facut contestatie impotriva juristei Narcisa pentru imcompatibilitate cu functia de secretara la ambele comisii de interese patrimoniale, Comisia de contestatii mi-a respins contestatiea si observam acum ca sefa Biroului de resurse umane si-a dat demisia datorita comportamentului necivilizat si inuman al dl manager Talaba Constantin fata de aceasta d-na (ii aduce zilnic injurii jigniri si alte cuvinte grele) pana a cedat psihic. Aceasta fiind a doua victima dupa fosta Sefa a Biroului de resurse umane, d-na Carbunescu (care a plecat tot din cauza comportamentului managerului dl. Talaba fata de dansa). Acum asteptam sa vedem cine o sa ocupe acest post.

 2. bai emigrantule du-te sa faci cursuri de limba romana si dupa aceea de matematica ,,,,apoi daca nu mori intre timp….poti fi si director….unde esti tu vadime sa-i tragi in teapa pe strainii astia cotropitori care vor sa mai si conduca la noi in TARA ROMANEASCA….HUOOOOOOOOOOO….

 3. in primul rand cine a scris acest comentariu pe numele fals. e un lasi.

  cine a organizat acest concurs de ocupare managerul la spitalul orasenesc rovinai.va raspunde in fata instantiei pentru proasta organizatiei si desfasurarea concursului.
  cred va fi anulat pentru a2a oare .tot asa in concursul precedent do. podaru a organizat-o prost, motivul pentru care a fost anulat
  cine organizeaza prost un anumit concurs sa asteapta soarta.
  eu am luat legatura cu domnul boruga . si anegat acest prostiei

 4. Sanitas a marit salariile cu 25℅,la Rovinari a inceput sa cistige procesele pt tichetele de masa,niste frustati scriu in numele Sanitas si a lui Boruga numai prostii,iar voua astora care sctieti minciuni se stringe latul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here