Talabă are concurenţă la şefia Spitalului Rovinari

334

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari scoate la concurs postul de manager – persoană fizică. Constantin Talabă, managerul interimar spune că îşi doreşte să continue proiectele demarate până în prezent. În unitate se vehiculează că Talabă va avea contracandidaţi.

Din toamna anului trecut, la conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a fost numit, în interimat, Constantin Talabă, fostul şef al Evidenţei Persoanelor Târgu-Jiu. Pentru că în curând expiră perioada interimatului, postul de manager al unităţii medicale a fost scos la concurs. Potrivit anunţului, examenul se va desfăşura în perioada 16-22 aprilie.
Contactat telefonic, Constantin Talabă a declarat că îşi doreşte să continue ceea ce a început şi că nu ştie dacă va avea contracandidaţi. „Ideea este să continuăm ceea ce am început. Deocamdată, nu ştiu cine se va mai înscrie la concurs, rămâne de văzut acest aspect până la finalizarea perioadei de înscriere”, a confirmat Talabă.
Deşi, oficial, nu se ştie cine va mai candida pentru postul de manager al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari, prin unitate circulă zvonul că mai multe persoane îşi doresc această funcţie şi sunt pregătite să se înscrie la concurs.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here