Tal Karpelesz, MVP-ul etapei

249

Remarcat ca fiind cel mai bun jucător al partidei pe care Energia a câștigat-o în fața celor de la BC Mureș Târgu Mureș, Tal Karpelesz a primit o veste foarte bună, el fiind considerat în urma statisticilor etapei cu numărul 25 a Ligii Naționale, penultima a sezonului regulat, drept MVP al rundei.
Deși, nu a reușit să-și treacă în cont un nou double-double, având unul singur în actuala stagiune, Karpelesz a impresionat cu cifrele sale, 15 puncte, nouă recuperări, patru intercepții și nicio posesie pierdută, româno-israelianul având un indice de eficiență de 26 de puncte. Karpelesz le-a luat fața în acestă rundă altor baschetbaliști care au impresionat: Lee (CSU Sibiu) cu un indice de eficiență de 28 de puncte, Adamovic (BC Mureș) cu 26 de puncte înscrise, Djurkovic (Gaz Metan Mediaș) cu 21 de intercepții și Amis (Steaua) cu şase capace fiind la rândul lor printre remarcații etapei.
În altă ordine de idei, suporterii Energiei ce doresc să-și susțină echipa în partida din deplasare cu Gaz Metan Mediaș o pot face profitând de autocarul de 40 de locuri pus la dispoziție de conducerea clubului, acesta plecând spre Mediaș în ziua meciului, adică sâmbătă. Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Energia Târgu-Jiu va începe la ora 17.15, iar în cazul unui succes, gorjenii au șansa să termine sezonul regulat pe podium.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here