Tabăra Săcelu, deschisă pe timpul sezonului rece

363

tabara saceluSingura tabără şcolară din judeţul Gorj, cea de la Săcelu, îşi aşteaptă clienţii de sărbători. Potrivit directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport, Horaţiu Gorun, condiţiile sunt dintre cele mai bune, tabăra fiind renovată de curând.

Pentru preţuri între 330 şi 350 de lei de persoană, la Centrul de Agrement Săcelu poate fi petrecută vacanţa de iarnă sau chiar revelionul. Tabăra este amplasată la 35 de kilometri de municipiul Târgu-Jiu în staţiunea Săcelu, fiind modernizată şi adusă la standarde ridicate. Din această cauză nu de puţine ori este ocupată la capacitate maximă de către grupuri de copii care vin din toate colţurile ţării. După ce pe timpul verii a fost destinaţia de vacanţă pentru mulţi micuţi, tabăra îi aşteaptă şi în sezonul rece. „Condiţiile sunt foarte bune. Cazarea se realizează în vilă complet renovată, cu sistem de încălzire centrală, în camere cu 5 paturi şi grupuri sanitare. Centrul dispune de bloc alimentar modern şi sala de mese cu o capacitate de 200 de locuri/serie”, a mai spus Horaţiu Gorun.

Revelion 2011

În vacanţa de iarnă sunt primiţi copii în perioada 23-29 decembrie, când şase pensiuni complete îi aşteaptă. Pentru 330 de lei de persoană aceştia primesc cazare şi masă. Cei care doresc să îşi petreacă acolo şi revelionul, o pot face. Organizat în perioada 30 decembrie 2010 – 2 ianuarie 2011, sejurul costă 350 de lei de persoană.

Pachetul include cină şi cazare în 30 decembrie, mic dejun, prânz şi masa festivă de revelion în 31 decembrie 2010, prânz şi cină festivă în 1 ianuarie 2011 şi mic dejun în 2 ianuarie 2011. Potrivit lui Gorun, se fac şi discount-uri, cadrul didactic care însoţeşte un grup de 10 copii având gratuitate la masă şi cazare.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here