Sute de tineri, la Ziua Absolventului 2015

231

Universitatea „Constantin Brâncuşi“(UCB) din Târgu Jiu, în colaborare cu Liga Studenţilor din UCB, a organizat o nouă ediţie a evenimentului „Ziua Absolventului”. Aproximativ cinci sute de tineri au participat la manifestare, în jur de jumătate din totalul absolvenţilor din acest an.

Zi emoţionantă pentru studenţii din anii terminali de la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. În acest an, „Ziua Absolventului” a fost programată spre desfăşurare atât marţi, cât şi miercuri. Astfel, festivităţile de premiere a absolvenţilor s-au desfăşurat la Sediul Rectoratului Universităţii „Constantin Brâncuşi“ Târgu-Jiu, în ziua absolventului 2Amfiteatrul 016 al Facultăţii de Inginerie, după următorul program: marţi, 16 iunie, ora 11.00 – Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor; ora 16.00 – Facultatea de Inginerie şi ora 16.00 – Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale. De asemenea, miercuri, de la ora 11.00, are loc festivitatea dedicată absolvenţilor de la Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative. ziua absolventului 3La manifestări au fost invitaţi să participe şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, mediului economic şi foşti absolvenţi.
Aproximativ o mie de absolvenţi are UCB în acest an, în jur de jumătate dintre aceştia înscriindu-se la „Ziua Absolventului”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here