Sute de spectatori, așteptați la spectacolul “La Suseni cu Moș Crăciun”

319

Obștea Straja Grivele, Obștea Valea Susenilor, Primăria și Consiliul Local Runcu organizează un spectacol extraordinar de colinde și cântece gorjenești autentice “La Suseni cu Moș Crăciun”. Aproximativ 400 de persoane și-au manifestat dorința de a participa la eveniment, astfel că gazdele au decis să schimbe locația spectacolului, care inițial era la Căminul Cultural din Satul Suseni. Astfel, manifestarea artistică va avea loc la Căminul Cultural Frătești, cu această ocazie inaugurându-se instituția de cultură, care recent a beneficiat de lucrări de modernizare pe fonduri europene.

Spectacolul “La Suseni cu Moș Crăciun” se va desfășura duminică, 17 decembrie, începând cu ora 14.00, la Căminul Cultural din satul Frătești. Nu mai puțin de 400 de persoane sunt așteptate în public. Pe scenă vor evolua tineri și talentați artiști, cum ar fi: Elena Popescu, Constantin Logofetescu, Antonia Stoian, Yasmine Polacek, Sabina Dabelea, Ana Gheorghițoaia, Roberta Gîrbaci, Maria Platzner, Melinda Mitran, Maria Vătavu și Maria Medeleanu.
Realizatorul spectacolului este Dorin Brozbă, director artistic fiind Radu Popovici.
Potrivit organizatorilor, participanții vor pleca acasă cu cadouri de la Moș Crăciun, acesta fiind susținut de Obștea Straja Grivele. Cu ocazia desfășurării spectacolului “La Suseni cu Moș Crăciun”, se va inaugura și Căminul Cultural Frătești, recent modernizat de către autoritățile locale, printr-un proiect cu finanțare europeană.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here