Sute de păsări şi animale de rasă, expuse la Târgu-Jiu

349

Sute de exponate cuprinzând păsări de curte, păuni, porumbei,  păsări de ornament și iepuri au putut fi admirate zilele trecute în cadrul unei expoziţii organizate de Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici de Rasă Gorj.

expozitie animale si pasari (18)Crescători din mai multe judeţe ale ţării au fost prezenţi zilele trecute la Târgu-Jiu pentru a participa la prima ediţie a „Expoziţiei judeţene de păsări şi animale mici de rasă”. Evenimentul s-a desfăşurat la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu şi a fost organizat de Asociaţia Crescătorilor de
expozitie animale si pasari (60)Păsări şi Animale Mici de Rasă Gorj, asociaţie înfiinţată anul trecut.  „Am făcut un efort enorm de mare ca să punem pe picioare această asociaţie şi reuşim într-un final să facem şi prima expoziţie a Gorjului la Târgu-Jiu.
expozitie animale si pasari (17)La prima ediţie avem peste 260 de exponate. Este un câştig pentru noi. Anul trecut am colaborat cu colegii de la Severin; am avut un
număr de exponate mai mic. Anul acesta am mers mai departe. La prima expozitie animale si pasari (2)expoziţie din Gorj avem crescători din Timişoara,  din Hunedoara, din Dolj şi din Gorj. Avem şi un raion de păsări exotice”, a declarat Constantin Mîndruţ, preşedintele Asociaţiei, Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici de Rasă Gorj. În cadrul expoziţiei, ce s-a desfăşurat pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, vizitatorii au putut vedea diverse rase și varietăți de păsări de curte, păuni, porumbei, păsări de ornament și iepuri.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here