Sute de medici, aşteptaţi la Simpozionul Naţional „Patologia respiratorie în practica medicală curentă”

298

Cea de-a şasea ediţie a Simpozionului Naţional „Patologia respiratorie în practica medicală curentă” se va desfăşura la Târgu-Jiu, în luna aprilie. Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu spune că, la eveniment vor participa peste 350 de medici, iar lucrările simpozionului vor fi găzduite în noul sediu al UCB.

Şi în acest an,  Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” şi  Houston NPA organizează, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” şi Consiliul Judeţean Gorj Simpozionul „Patologia respiratorie în practica medicală curentă”. Ajuns la cea de-a şasea ediţie, simpozionul îşi propune să reunească la Târgu-Jiu sute de medici. „Peste 350 de medici sunt aşteptaţi la ediţia a VI-a a simpozionului „Patologia respiratorie în practica medicală curentă”, care se va desfăşura în perioada 23-24 aprilie, în noul sediu al UCB”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Evenimentul este organizat sub egida Societăţii Române de Pneumologie, coordonator ştiinţific fiind prof. univ. dr. Constantin Marica.

Program creditat EMC
Şi în acest an Simpozionul „Patologia respiratorie în practica medicală curentă”este creditat EMC pentru medici şi pentru asistenţi medicali.
Taxele sunt cuprinse între 50-200 de lei, reduse până pe 1 aprilie.
Anul trecut, simpozionul s-a desfăşurat în perioada 15-16 mai 2014 tema principală a ediţiei a V-a a fost “Evitarea diagnosticului tardiv în patologia cronică respiratorie”, însă au fost abordate şi teme non-medicale de actualitate, precum: noua consultaţie – un dialog al experţilor, importanţa prevenţiei primare, comunicarea veştilor proaste – de la teorie la practică.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here