Sute de flori pentru doamnele și domnișoarele din Bumbești-Jiu

302

Încă din prima jumătate a zilei de ieri, viceprimarul din Bumbești-Jiu, Cristian Păunescu, totodată președinte al organizației locale a PSD, alături de membrii partidului, au surprins plăcut doamnele și domnișoarele din instituții, oferindu-le, galanți, flori și urări de “La mulți ani!”. Evenimentul a continuat până la căderea serii când seniorilor și liderului organizației PSD Bumbești-Jiu i s-au alăturat și tinerii din această structură, care au mers pe fiecare stradă din oraș pentru a împărți sutele de flori femeilor întâlnite.
20160308_164706“Ca în fiecare an, împreună cu membrii PSD din localitate, am ținut să fim alături de sărbătoritele de 8 Martie arătându-le încă o dată respectul pe care îl purtăm tuturor doamnelor și domnișoarelor din acest oraș”, a declarat viceprimarul Păunescu.
La invitația conducerii organizației din Bumbești-Jiu la acțiunea de ieri a participat și Gheorghe Bucălăete, fost lider al PRM Gorj, actual membru al PSD, care este foarte legat de localitate, familia politicianului deținând și o locuință în acest oraș. De altfel, social-democratul Gheorghe Bucălăete a și locuit ani buni în această localitate.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here