SURSE: Ei vor face parte din Directoratul CEO!

10292

Cele trei poziții vacante din Directoratul Complexului Energetic Oltenia urmează să fie ocupate, în zilele următoare, în urma unor decizii ale Consiliului de Supraveghere. Potrivit unor informații, liberalii îi susțin pe Constantin Popescu și Cosmin Trufelea, iar social-democrații i-au propus pe Doru Vișan și Ion Bălășoiu.

Până la urmă, susțin surse din companie, numele certe care vor face parte din Directoratul CEO sunt Constantin Popescu, șef birou în cadrul companiei energetice, membru în BPJ al PNL Gorj și Ion Bălășoiu, director adjunct tehnic la Sucursala Minieră, susținut de PSD Gorj.
Din câte se pare, varianta ca fostul secretar de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan, sprijinit de social-democrați, nu a fost agreată. Rămâne de văzut dacă supraveghetorii CEO vor aproba numirea lui Cosmin Trufelea, directorul Carierei Roșia, în Directoratul companiei, având în vedere că atât acesta, cât și Bălășoiu sunt specialiști pe parte de minerit. În prezent, din Directoratul CEO fac parte Daniel Burlan, în calitate de președinte și Marius Negru, membru, iar în aceste condiții organismal de conducere al companiei este nefuncțional.
George Constantin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here