Surpriza polițiștilor pentru o tânără din Turcinești și fiica acesteia de doi ani

1943

O tânără din comuna Turcinești, care își crește singură fetița de doi ani, a avut parte de o adevărată surpriză, vineri, din partea polițiștilor care s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun.
Oamenii legii, alături de inspectorul șef al IPJ Gorj, Decebal Drăghiea, au umplut maşina de poliţie de cadouri şi au pornit la drum. Pe lângă daruri, au adus pentru fetița de doi ani şi bradul care a fost împodobit.
,,În apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii gorjeni au avut inițiativa de a sprijini o tânără din comuna Turcinești, cu posibilități financiare reduse, care își crește singură fetița, în vârstă de aproape doi anișori. Astfel, ei au dat o mână de ajutor lui Moș Crăciun și au adus micuței un pom de Crăciun, pe care l-au și împodobit împreună cu aceasta.
De asemenea, moșul a mai adus micuței pachete cu jucării, dulciuri și alte produse necesare mesei de Crăciun”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Tânăra care își crește singură fiica a fost abandonată de tatăl copilului când era însărcinată.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here