Surpriză la Oficiul de Cadastru! Iată cine a fost numit la conducerea instituției!

3664

În urmă cu un an și patru luni, acuza că a fost schimbat din funcția de director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Gorj din motive politice și a fost trecut în poziția de șef Serviciu cadastru din cadrul instituției, așa că a decis să intre în politică, iar la scurt timp a fost propulsat în Consiliul de Supraveghere al CEO. Recent, Marius Mănescu a revenit în funcția de director al OCPI, după ce, la finele anului trecut, a fost revocat din CS al CEO și nu s-a mai regăsit în noua echipă de conducere a ALDE.

Marius Mănescu a revenit în funcția de director al OCPI Gorj, după ce, în noiembrie 2018, a fost înlocuit cu Dorel Zgripcea, ginerele omului de afaceri Nicolae Sarcină.La acea vreme, Mănescu acuza că a fost schimbat de la conducerea instituției din motive politice. „A fost o decizie a celor care conduc în județul Gorj. Nu știu ce motive au condus la înlocuirea mea. Ar trebui să întrebați la Instituția Prefectului, la partidul care conduce în județul Gorj ce mi s-a imputat. Consider că înlocuirea a fost politică. Nu voi contesta decizia. Mi-a lăsat un gust amar modul în care s-a procedat, adică cred că după o activitate îndelungată într-o funcție de conducere în cadrul acestei instituții trebuia să mi se spună ceva, să mi se dea un argument pentru care s-a luat această decizie. Eu am încercat să-mi fac treaba cu profesionalism, să fac ce trebuie pentru ca lucrurile să meargă bine. Am avut o relație bună și cu primarii, și cu Consiliul Județean. (…) Am fost sunat de către președintele ANCPI și mi s-a trimis acel ordin“, declara Mănescu la un post de radio local.La scurt timp, Marius Mănescu a decis să intre în politică și, în martie, anul trecut, a fost prezentat în echipa de atunci a ALDE Gorj. Tot anul trecut, partidul l-a propulsat în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, poziție din care a fost revocat în luna decembrie. La distanță de câteva zile, organizația județeană a ALDE a fost preluată de o altă echipă în care Mănescu nu se mai regăsește.Curios este că, aparent fără sprijin politic, Marius Mănescu a fost numit de președinte al ANCPI în funcția pe care a ocupat-o 12 ani, aceea de director al Oficiului de Cadastru Gorj.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

  1. Asta nu era controlor de bilete pe autobuzele din oraș? Dar geniul răzbate pana la urma! Valoarea își spune cuvântul! Asa o fi fost și cu ginerica? În concluzie, carte multă nu se cere…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here