Șurlea (CJAS Gorj): “După ultima rectificare, banii ajung până la sfârșitul anului, pe toate specialitățile”

182

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a primit, săptămâna trecută, o rectificare bugetară în urma căreia se asigură fondurile necesare pentru serviciile medicale oferite gorjenilor, până la sfârșitul anului. Președintele CJAS Gorj, Daniel Șurlea, dă asigurări că banii sunt suficienți pentru toate specialitățile.

Cei mai mulți bani au fost alocați spitalelor, la recenta rectificare primită de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj. Este vorba despre 82 miliarde lei vechi.
Pentru medicamente gratuite și compensate s-a alocat suma de 7.869.000 lei, iar pentru centrele de permanență, 1.923.000 lei. Asistența medicală pentru specialități clinice a primit 373.000 lei, iar pentru dializă s-au alocat 1.582.000 lei. Cât privește programele naționale de sănătate, pentru diabet zaharat s-au alocat peste 18 miliarde lei vechi, respectiv 1.844.000 lei ron; la oncologie s-a alocat suma de 2.360.000 lei, iar la endoprotezare 80.000 lei.
“După ultima rectificare, banii ajung până la sfârșitul anului pe toate specialitățile, fără probleme”, confirmă Daniel Șurlea, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here