Suprataxe pentru călătorii fără bilete

398
Posturile de Poliţie TF de pe raza judeţului Gorj alături de Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi au acţionat în ultima perioadă pentru combaterea şi prevenirea călătoriei frauduloase, prevenirea cerşetoriei, identificarea persoanelor care comit acte de violenţă, menţinerea unui climat de linişte şi ordine în staţiile CFR şi pe trenurile de călători.

Astfel, au fost supravegheate 16 trenuri de persoane intra şi interjudeţene, 12 staţii şi halte de cale ferată, fiind depistaţi 14 călători frauduloşi de la care au fost încasate suprataxe în valoare de 148 lei.

De altfel, alte 27 de persoane care nu-şi justificau prezenţa în staţiile CF au fost legitimate, acestea neposedând nici bilete de călătorie. Amenzi în valoare de 2.500 lei au mai fost aplicate unui număr de 8 persoane pentru încălcarea normelor de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice şi a transporturilor pe calea ferată.
Totodată, în week-end-ul trecut, 12 poliţişti TF au fost angrenaţi la secţiile de votare de pe raza judeţului nostru, asigurând paza acestora, cât şi a buletinelor de vot şi a altor materiale necesare procesului electoral, pe timpul transportului acestora la Biroul Electoral Judeţean. Poliţiştii au luat şi măsuri de ordine în zona secţiilor de votare şi au asigurat bunul-mers al desfăşurării alegerilor.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here