Suplimente alimentare, verificate de CJPC Gorj

352

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au demarat controale masive printre suplimentele alimentare aflate la comercializare în judeţ. Controale, dispuse, la nivel naţional de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, ca urmare a informaţiilor comunicate de către Ministerul Sănătăţii cu privire la existenţa la comercializare a unor suplimente alimentare cu ingrediente nedeclarate sau fără autorizaţie de punere pe piaţă.

Ca urmare a informaţiilor comunicate de către Ministerul Sănătăţii cu privire la existenţa la comercializare de suplimente alimentare cu ingrediente nedeclarate sau fără autorizaţie de punere pe piaţă, comisarii CJPC Gorj au verificat un număr de 19 operatori economici la nivelul judeţului Gorj.
Produsele supuse verificărilor către comisari au fost: WOW capsule, MOJO NIGHTS, BLUE DIAMOND, CASANOVA, SLIMDIA REVOLUTION, FLAVITAMIN FLAVIN. Concret, s-au verificat ceaiurile, plantele medicinale şi aromatice, suplimentele alimentare de origine animală şi vegetală, amestecurile cu vitamine, minerale şi nutrienţi. În urma verificărilor efectuate pe raza judeţului, de către comisari nu au fost găsite la comercializare produsele menţionate.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here