Supăraţi pe arbitraje, Pandurii vor schimbarea / Prunariu: “Cer demisia lui Sandu Deaconu, cel care conduce CCA”

335

Noul eşec, 1-2 pe teren propriu cu FC Botoşani, tulbură din nou apele la Pandurii, care prin vocea preşedintelui Mihai Prunariu cere demisia lui Alexandru Deaconu, văzut drept responsabil pentru arbitrajele considerate contra echipei gorjene.

Pandurii a alergat mult după un succes ce le părea la îndemână, dar ratările exasperante, greşelile din defensivă şi câteva erori de arbitraj i-au pus pe gorjeni în postura de a contabiliza încă o înfrângere pe teren propriu, acolo unde nu au mai câştigat din 29 sepembrie, adică de aproape două luni. Judecând mai puţin propriile probleme, destul de multe şi mai mereu puse pe seama unui ghinion care, de regulă nu vine de nicăieri, ci din slăbiciuni, conducerea gorjenilor deschide un nou front de luptă, unul contra arbitrilor.

Vor protesta
Preşedintele Pandurilor, Mihai Prunariu, a găsit şi omul spre care să-şi îndrepte acum acţiunile. Alexandru Deaconu este cel care, în opinia oficialului gorjean, ar trebui să-şi asume greşelile făcute de arbitrii, dar care se eschivează sub paravanul Kyros Vassaras, cel căruia preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a încredinţat conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor. Prunariu spune că echipa va protesta la următoarele partide până când Deaconu va fi demis: “Solicit măsuri împotriva arbitrajului. O să jucăm cu banderole, cer demisia lui Sandu Deaconu, cel care conduce CCA. Vasaras stă mai mult plecat, nu poţi conduce de la Salonic. De câte ori am sunat şi am sesizat nereguli, nu şi-a asumat răspunderea”, a mai declarat preşedintele grupării pandure.

Prunariu vs. Deaconu
Nu este prima dată când Pandurii se plânge de arbitraje, însă nimic concret nu s-a întâmplat, iar preşedintele Prunariu se gândeşte că la mijloc ar putea fi şi faptul că între el şi cel căruia acum îi cere demisia există contradicţii: “Delegările sunt problema, pe Pandurii au fost făcute experimente. Sunt mari greşeli de arbitraj, mai toată lumea contestă delegările. Mingea e la FRF, Comitetul Executiv, trebuie să ia măsuri. Riscăm să stricăm campionatul. Trebuie schimbată conducerea CCA, în special Deaconu. Nu vreau să cred că sunt răzbunări la adresa mea pentru că am unele contradicţii cu el”. Prunariu nu a detaliat natura contradicţiilor, însă este posibil ca acestea să fie sub forma susţinerii pe care oficialul gorjean a promovat-o la adresa unui fost preşedinte al CCA, Vasile Avram. Situaţia la CCA pare destul de complicată, recent Vasile Avram primind din partea tribunalului o hotărâre pe care FRF trebuie să o pună în aplicare şi care prevede repunerea acestuia în funcţia de preşedinte al CCA, o funcţie deţinută acum de grecul Vassaras. Hotărârea este definitivă şi irevocabilă, iar Vasile Avram trebuia repus de ieri în funcţie, însă site-ul oficial al federaţiei nu a anunţat încă nimic în acest sens cu toate că Răzvan Burleanu a confirmat reinstalarea lui Avram, cel care i-a fost principal contracandidat la şefia FRF la ultimele alegeri.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here