Suntem oameni, suntem definiţi de acţiunile noastre

279

În perioada 16 – 21 noiembrie 2015, Liceul cu Program Sportiv Tg.-Jiu a derulat campania socială ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate” din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC).

Untitled3Campania ,,Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” a constat în strângerea de legume şi fructe de către voluntarii Liceului cu Program Sportiv Tg.-Jiu, implicaţi în programul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor unor institutii sociale sau familii aflate în dificultate.

Untitled1Produsele au fost donate de către voluntarii SNAC ai liceului nostru locatarilor din apartamentele destinate protecţiei rezidenţiale a copiilor din “ Aleea Teilor”, “Săvineşti” şi celor din Centrul de asistenţă socială “Casa Iris” din Târgu- Jiu.
Untitled2Scopul acestei campanii a fost de sensibilizare a copiilor şi adulţilor cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente. Prin astfel de demersuri se intenţionează consolidarea abilităţilor elevilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate solidară şi perceperea actelor de caritate, precum şi voluntariatul, ca factori importanţi în asigurarea bunului mers al unei societăţi, creionând o societate civilizată şi modernă.
Tămîși Mirela Maria, Liceul cu Program Sportiv, Tg.-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here