Sunt cazinourile online mai bune decât cele fizice?

1076

O discuție veșnică pe care o vedeam venind are legătură strânsă cu modul în care cazinourile online sau offline aleg să își atragă jucătorii pe platformele de jocuri. Unii dintre noi credem că cele mai avantajoase dintre ele sunt cele online, în timp ce mulți dintre jucătorii cu experiență au făcut deja switch către cazinourile online unde, spun ei, avantajele tind să fie ceva mai mari. Cu toate acestea, ne aflăm în situația în care încercăm să stabilim cu argumente puternice, care sunt cele mai potrivite platforme pentru toate categoriile de jucători, iar în urma acestui studiu, vei afla și tu care sunt locurile potrivite unde să începi să îți plasezi pariurile. Află împreună cu noi dacă cazinourile online chiar sunt mai bune decât cele fizice.

Plățile în cazinourile reale

Iar când ne referim la plăți, vorbim despre posibilitatea de a efectua tranzacții financiare de mai multe tipuri și de flexibilitatea pe care o primești atunci când încerci să te joci pe bani reali. Există o diferență destul de mare între secțiunea de pariuri online și cea de pariuri plasate la operatorii fizici, stradali. Dar pentru a păstra o logică a structurii acestui articol, vom începe cu cele stradale. Știm cu toții că majoritatea cazinourilor de stradă, cele obișnuite, îți permit să plătești. să efectuezi depuneri sau retrageri, folosind metode foarte cunoscute precum cardul bancar sau banii cash. Din păcate, cam aici se rezumă posibilitățile de plată oferite de acești operatori. Dacă ești obișnuit să efectuezi plăți folosind alți procesatori de plăți, probabil că vei avea o surpriză, deoarece aceștia nu sunt disponibili.

Într-un cazino stradal, fizic, foarte rar te vei întâlni cu o varietate mare de opțiuni de plată, cel puțin în România. Nu îți vor fi acceptate niciodată plățile prin PayPal, plățile prin vouchere Paysafecard și nici măcar să nu te gândești la plata efectuată prin criptomonede sau alte metode mult mai moderne și recente decât cele menționate. Cazinourile stradale au ales să păstreze un serviciu clasic, simplu, probabil și pentru că majoritatea jucătorilor care mai pășesc în aceste cazinouri sunt din generația veche sau oamenic are nu au inclus tehnologia în viața lor.

Jocurile din Cazinourile online

Acum că am înțeles paralela dintre plățile și tranzacțiile financiare pe care le poți face în cazinouri, este de la sine înțeles faptul că într-un cazino online, numărul acestor posibilități de plată este mult mai mare, deci nu vom zăbovi pentru a argumenta și mai mult ceva ce nu este necesar. Cu toate acestea, este complet necesar să discutăm despre jocurile pe care le oferă cazinourile online, deoarece și aici putem identifica foarte rapid câteva avantaje și dezavantaje care aparțin ambelor categorii de operatori. În primul rând, numărul jocurilor din cazinourile online depășește orice fel de așteptare și cu siguranță găsești mult mai multe opțiuni de jocuri atunci când cauți unde trebuie pe internet. Operatorii din România s-au conformat la acest trend și există deja cazinouri care din momentul lansării, au oferte de sute de sloturi diferite.

Spre deosebire de cazinourile stradale unde nu poți să oferi mai mult de câteva zeci de aparate și păcănele, fiecare cu câteva varietăți. Aici, cazinourile online câștigă deplasat. Mai mult decât atât, accesul la aceste jocuri este mult mai faci, simplu și rapid decât orice altceva ai mai văzut până acum. Poți să te muți de la un joc la altul în materie de secunde, fără să aștepți un șef de sală, fără să discuți cu un dealer, sau chiar fără să te simți vinovat că lași în spate jucători care nu își mai pot desfășura activitatea, deși această posibilitate este destul de rar întâlnită. Despre jocuri am putea discuta foarte multe detalii, dar mai sunt și alte criterii pe care vrem să le menționăm.

Bonusurile și surprizele din cazinourile reale

Am ales să vorbim despre bonusurile de la cazinourile stradale deoarece este cea mai bună metodă prin care putem face distincția și diferența uriașă dintre cele două. Practic, în cazinourile stradale, aproape că nu există bonusuri. Cu toate acestea, jucătorii încă par a mai fi convinși de câte o băutură gratuită pe care o primesc dacă petrec ore bune în cazino. Această practică este deja învechită și nu recomandăm să mergi în cazinourile fizice dacă ă băutură gratis te atrage.

De cealaltă parte, în cazinourile online, bonusurile, ofertele, surprizele, turneele și tot restul evenimentelor și momentelor care au loc, sunt de-a dreptul net superioare. primești mii de lei, mii de rotiri gratuite, cashbacks, poți intra în clubul vip al cazinoului, iar lista poate continua. Uneori, aceste bonusuri sunt atât de ofertante, încât nu merită să ieși din casă pentru orice cazino stradal.

Concluzie

Ultimul criteriu, pe care îl vom folosi și pentru a încheia acest articol este confortul. Este cu mult mai confortabil să pariezi la cazinourile online. Nu trebuie să ieși din casă, să faci pregătiri, să programezi nimic. În cazinoul online te poți loga în doar câteva secunde, poți ieși oricând și îl ai la îndemână, în propriul telefon. Cine crezi că este câștigătorul? Nu uita sa joci responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here