Sulfina Barbu: “Sunt convinsă că Manţog va transmite şi cererea de autosuspendare”

279

sulfina barbuPreşedinta organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, prezentă ieri la Târgu-Jiu pentru a participa la Consiliul de Coordonare Judeţean al Organizaţiei de Femei a PDL, a apreciat gestul celor doi pedelişti gorjeni care s-au autosuspendat din organizaţie, pe motiv că au dosare penale ei fiind trimişi în judecată pentru fapte de corupţie.

“Eu cred că autosuspendarea celor doi este un gest de normalitate. Salut gestul celor doi colegi şi am convingerea că îşi vor demonstra nevinovăţia în instanţă să poată reveni în organizaţie. Cel mai bine este să separi lucrurile. Atunci când orice membru de partid are de clarificat în justiţie o problemă trebuie să meargă să o clarifice acolo şi apoi să se întoarcă, fără a mai aduce suspiciuni mantog-portocaliuasupra organizaţiei”, a declarat Sulfina Barbu. Şefa organizaţiei de femei nu ştia însă că autosuspendarea lui Manţog a fost doar declarativă, în fapt acesta nedepunându-şi, până în prezent, nicio cerere de autosuspendare din organizaţie. “Autosuspendare înseamnă o cerere. Eu sunt convinsă că Manţog va transmite şi cererea de autosuspendare în momentul în care anunţul a fost făcut public”, a completat însă Sulfina Barbu, deputat PDL.

Fosta coordonatoare a PDL Gorj, mulţumită de organizaţie

În ce priveşte trendul organizaţiei judeţene a PDL Gorj, Sulfina Barbu, fosta coordonatoare a filialei ,,portocalii” din judeţul nostru, s-a arătat mulţumită. “Eu am convingerea că organizaţia PDL Gorj se poate relansa iar preşedintele Ruşeţ are un rol important alături de echipă. El trebuie să relanseze organizaţia noastră din Gorj”. De asemenea, Sulfina Barbu a subliniat faptul că în PDL Gorj au început să intre noi membrii. “Cu siguranţă s-a îmbunătăţit organizaţia PDL Gorj, cu siguranţă aici au început să vină oameni, ceea ce este foarte important, din afara partidului. Aş da exemplul organizaţiei de femei care a reuşit să atragă membre care până acum nu erau membre ale PDL. Sunt convinsă că şi celelalte organizaţii fac acelaşi lucru. Deci pot să spun că se vede o schimbare în funcţionarea PDL Gorj de când a fost instalată CODA în această organizaţie, sub conducerea senatorului Ruşeţ dar şi în colaborare cu ceilalţi colegi”.

În ce priveşte alegerile din PDL Gorj, Sulfina Barbu susţine că pe 19 martie va fi concurenţă pentru cârma filialei. “Este foarte posibil să fie concurenţă pentru organizaţia PDL Gorj dar să nu uităm că toate funcţiile sunt importante. Avem nevoie de toţi oamenii, şi cei care nu vor câştiga funcţiile dorite şi cei care le vor câştiga, trebuie să rămână alături de noi”, a declarat deputatul PDL care a condamnat însă atacurile din sânul organizaţiei gorjene. “Cu siguranţă nu este un lucru bun dar cu siguranţă toate se vor termina cu alegerile din organizaţie. Orice competiţie presupune discuţii între tabere, desigur. Dar ele trebuie să rămână în interior, iar după ce s-a ales echipa de conducere nu mai are nimeni voie să vină să denigreze partidul sau vreun coleg de partid. Militez pentru asta şi discut cu colegii mei din organizaţie să nu continue niciun fel de discuţii după 19 martie. Nu au motive să iasă în afara partidului cu lucruri care nu ne fac cinste. Cine nu se supune acestei decizii este liber să plece din partid”, a conchis Barbu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here