Sugar mort la spital. A fost adus de familie în stop cardio-respirator

1087

Un sugar în vârstă de o lună a murit, în această dimineață, la Spitalul Judeţean de Urgență din Târgu Jiu. Copilul a fost adus de familie în stop cardio-respirator.

„În cursul dimineții, la Camera de Gardă Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în jurul orei 08:00, s-a prezentat, cu mijloace proprii, de la domiciliu, o familie cu un sugar în vârstă de o lună, aflat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, de către o echipă formată din medici de specialitatea pediatrie, ATI, cardiologie.

Sugarul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. În cursul zilei de mâine va fi efectuată necropsia, al cărei rezultat va fi comunicat. Au fost anunțate Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj și Direcția de Sănătate Publică Gorj”, a informat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Update: „Familia sugarului care a decedat astăzi s-a prezentat pe 21.05. după-amiază, la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriu Integrat, acuzând constipația (lipsă scaun) bebelusului. A fost consultat de medic; în timpul consultului sugarul a prezentat scaun. Copilul nu prezenta alte afecțiuni /probleme de sănătate. I s-a recomandat tratament pentru constipație și monitorizare prin cabinetul medicului de familie”, a anunțat SJU Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here