,,Suflet pentru suflet, toți suntem copii!”, acțiune umanitară a elevilor de la Liceul Teoretic din Târgu Cărbunești și a elevilor de la Liceul de Arte Târgu-Jiu

1561

Elevii Liceului Teoretic ,,Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești, împreună cu elevii Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, însoțiți de profesoarele consilier de la CJRAE Gorj și de cadre didactice din cele doua unități de învățământ gorjene, au bucurat, cu tot sufletul, copiii cu nevoi speciale dintr-un centru de plasament din municipiu.Elevii și dascălii au venit cu inima deschisă să le colinde acestor copiii de la Târgu-Jiu, să se împrietenească cu ei și să le ofere câte un cadou și multe zâmbete.

Dacă nu era acest context pandemic, elevii și cadrele didactice participante i-ar fi îmbrățișat cu atâta emoție încât să nu se mai simtă niciodată singuri! Mesajul lor pentru această acțiune umanitară a fost: ,,Suflet pentru suflet, toți suntem copii!”. Profesorii consilieri Gavrilă Alina Luminița și Meda Dochin au menționat că bucuria elevilor participanți a fost imensă. Acțiuni de acest fel, cu caracter social și umanitar, vor mai fi organizate atât de elevii, cât și de dascălii ambelor licee partenere.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here