Suedia recrutează vopsitori auto

355

Şomerii gorjeni ori cei care vor să aibă un salariu mai bun şi care doresc să muncească în străinătate pot consulta oferta Suediei, publicată prin intermediul reţelei de ocupare EURES. Astfel, o firmă din Suedia caută opt persoane care să lucreze ca vopsitori auto. Pentru aceste posturi se solicită: calificare profesională, minim trei ani experienţă în domeniu şi cunoştinţe de limba engleză (nu se specifică nivelul). Descrierea locului de muncă: fiabilitate, flexibilitate, atenţie la detalii, precizie şi rezistenţă la stres.
Salariul oferit este de 1.500 euro net pe lună şi cazarea este asigurată de angajator. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată. Termenul de valabilitate al ofertei este 1 mai 2017. Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj din municipiul Târgu-Jiu, pentru a fi înregistrate în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut.
Reţeaua EURES oferă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatorilor o varietate de servicii: obţinerea unui job în statele membre Uniunii Europene, servicii gratuite de mediere privind încadrarea în munca în străinătate, informaţii detaliate asupra locurilor de muncă adecvate, asigurarea unui grad ridicat de transparenţă. Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here