Sudul Vienei, prima opțiune pentru panduri

340

Pandurii este foarte aproape de a spune “da” ofertei celor de la Holiday Inn Vienna-South pentru locația cantonamentului austriac pe care echipa antrenată de Petre Grigoraș îl are stabilit pentru perioada 7-19 iulie.

Din cele trei opțiuni prezentate antrenorului Petre Grigoraș, acesta pare să opteze pentru stabilimentul aflat în sudul capitalei austriece, la marginea orașului, în apropierea unui teren de golf. În imediata apropiere a Hotelului Holiday Inn se află însă și trei terenuri de fotbal pe care Pandurii le-ar putea folosi în cazul în care opțiunea luată va fi și validată în aceste zile, așa cum spune președintele Mihai Prunariu că este de așteptat: “Săptămâna aceasta vom decide, dar 99% vom avea ca locație pentru cantonamentul din Austria Hotelul Holiday Inn Vienna-South”. În alegerea locației, un rol important îl au terenurile de antrenament, conducerea gorjeană dorind ca măcar trei dintre jocurile amicale pe care echipa le va disputa să aibă loc pe terenurile pe care Pandurii se vor și antrena, fără să mai fie nevoie de deplasări suplimentare, precum și condițiile de refacere și o sală de forță adecvată.

Amicalele, încă în stand-by
sala de fortaDeși au fost avansate câteva discuții cu prilejul vizitei făcută de președintele Prunariu în Austria săptămâna trecută, programul jocurilor amicale de verificare nu este unul stabilit în puncte clare. Președintele grupării târgujiene spune că au fost doar simple discuții, iar schimbări pot să apară oricând: “Nu am stabilit încă nimic nici în ceea ce privește jocurile amicale, au fost doar acele discuții legate de niște jocuri cu Metalurg Donetsk, cu Ural, cu două echipe din Ungaria de primă ligă și una din liga a doua din Austria. Probabil se vor mai schimba, nu e sigur deocamdată programul jocurilor. De cantonament și tot ceea ce este legat de acesta se vor ocupa Eugen Pîrvulescu și Ion Șolea, care este organizatorul de competiții al echipei”, a mai precizat Mihai Prunariu.

Vești bune legate de dos Santos
hotelOficialii Pandurilor trag speranțe că atacantul brazilian Alex dos Santos va continua să evolueze pentru echipa gorjeană și în sezonul următor. “Aşteptăm răspuns pentru Alex. Impresarul Martinez a plecat în Brazilia. Pentru ca Alex să rămână la Pandurii trebuie să discute cu echipa de unde a venit. Noi, în mare ne-am înţeles, am făcut o ofertă bună. Cred că va fi prezent la reunire şi îşi va prelungi înțelegerea cu noi. Ar fi bine şi pentru el şi pentru noi, s-a adaptat, cunoaşte colectivul, este dorit, iubit de public. Alex şi Matulevicius ar putea să fie golgeterii României. Am rezolva problema atacantului. El poate juca şi în benzi şi în spatele vârfului. Important e să primim ok-ul de la club”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Acesta a mai precizat că problema lui Elton da Silva este ca și rezolvată, el alegând să continue cu Pandurii în condiții similare cu cele din sezonul precedent după ce fratelui său, Erico da Silva, i-a fost activată clauza de transfer în această vară și a devenit jucătorul Pandurilor: “Pentru Elton contează că fratele lui mai rămâne la noi minim până în iarnă, aşa că vrea şi el să joace aici. Cu el ne-am înţeles, vine la reunire şi îşi va prelungi contractul”, a mai spus Pîrvulescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here