Succese ale elevilor Gorjului – Reconfirmări la Concursul Național „Tinere condeie”

554

După ce, în cadrul Concursului Județean din 10 mai a.c.,  au obținut Premiul I (la secțiunea „Poezie-volum”), elevele BRAȘOAVĂ DANA ȘTEFANIA (cl. a XI-a) și ANDREEA DENISA MARIA VLĂDULESCU (cl. a XII-a) – ambele de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu -, și-au adjudecat același PREMIUL I la Concursul Național „Tinere condeie” ce s-a desfășurat recent la București, sub egida Ministerului Educației Naționale.

Dana Stefania BrasoavaTransmițându-ne felicitări din partea juriului, dl. prof. acad. Tudor Opriș ne-a precizat, totodată, că sus-menționatele eleve vor participa, în perioada 25 august – 1 septembrie 2014, la Tabăra Națională de Creație a Elevilor de la Bucium – Iași, împreună cu un cadru didactic.
Actualele rezultate se înscriu într-o mai veche tradiție a colegiului nostru de promovare sistematică a tinerilor creatori, unii dintre aceștia având la activ mai multe volume de poezie, proză, dramaturgie și începând a se afirma în peisajul literaturii de azi, precum Andrei Popete-Pătrașcu, Silviu Doinaș Popescu, Oana Popescu, Cosmin Stoica, Oana Rădoi ș.a.
Zenovie Cârlugea

1 COMENTARIU

  1. unde sunt afisate rezultatele nationale la Tinere condeie? aveti un link? un nr tel, de unde aveti informatia? Putem afla si celelalte nume care merg in tabara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here