Succes, la scor, pentru panduri

984

Pandurii Târgu-Jiu a bifat un nou amical contra formaţiei FC Hunedoara, implicit o nouă victorie. Gazdele s-au impus pe terenul sintetic cu 5-1. Trupa lui Călin Cojocaru a punctat de trei ori până în pauză. Tănăsoiu şi-a încununat forma bună din pauza de iarnă cu o dublă (12, 42), iar Bodea a marcat înainte de intrarea la cabine (45). Golul oaspeţilor a fost reuşit de Burlacu, dintr-un penalty (35). În prima repriză, tehnicianul gorjenilor a mers pe formula: Achiriloaei – Cuțitoiu, Ciobanu, Catrici, Vasilescu, Patrick Popescu, Cristian Ştefan, Trancă, Şendroiu, Tănăsoiu, Bodea. În partea secundă, Pandurii a mai înscris de două ori, ambele reuşite purtând semnătura lui Korede Adedoyin (86, 90). În partea a doua a meciului au mai evoluat pentru amfitrioni Iovicin, Borisav Zlataric, Nicolae Cotolan, Emmanuel Okeke, Dănescu, Cornicioiu, Pirciu, Gheorghe, Babaua, Dinu-Ivănescu, Goma şi Korede.

Cojocaru: ,,Oamenii de aici nu întind nicio mână către această echipă”
La finalul partidei, antrenorul Pandurilor, Călin Cojocaru, a apreciat capacitatea de efort a băieţilor săi, dar s-a declarat nemulţumit de lipsa de implicare a autorităţilor locale şi judeţene. Este demn de menţionat că, de la venirea sa, principalul timişorean a adus echipamente, mingi şi chiar s-a ocupat de vitaminizarea jucătorilor. Cojocaru mai are în plan două amicale până la debutul jocurilor oficiale.
,,În primul rând, sunt mulţumit de efort. Mai avem multe lucruri de remediat. Sunt mulţumit că am marcat cinci goluri şi ne-am creat multe faze de poartă. Am jucat în viteză, şi a fost un joc destul de plăcut faţă de cele de până acum. Încep să se lege, cât de cât, relaţiile între ei. Avem foarte mulţi juniori, dacă ar fi să mai vină unul sau doi jucători, maxim. Juniorii o să meargă să joace la grupa lor după cantonament. În mare, suntem 23-24, jucători pe care vrem să-i legitimăm, şi sper să se hotărască lucrul acesta cât mai repede. Mai avem câteva zile de pregătire centralizată. După aceea, miercuri, jucăm cu Slatina, iar ultimul meci vom evolua împotriva unei formaţii de Liga a patra. În săptămâna premergătoare meciului cu Reşiţa, din 22 februarie, ne pregătim pentru acel joc. De la autorităţi, sper măcar să vină să ajute grupele de juniori, dacă echipa mare nu a dat vreun semn că vrea să o susţină, lucru pe care nu-l înţeleg. Practic, ne ajută oameni din alte părţi, oamenii de aici nu întind nicio mână către această echipă, un lucru frustrant pentru mine şi pentru băieţi”, a precizat Cojocaru.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here