Subordonarea CJPC Gorj Comisariatului Regional din Dolj, încă incertă

130

Comisarul-şef adjunct interimar al CJPC Gorj, Anca Daniela Michi susţine că se descurcă foarte bine în noua funcţie în care a fost numită la sfârşitul săptămânii trecute. Acesta fiind şi motivul pentru care a acceptat funcţia, pentru buna desfăşurare a activităţii instituţiei. Michi deţine în continuare şi funcţia de purtător de cuvânt al instituţei în paralel cu cea de comisar-şef adjunct interimar al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului(CJPC) Gorj.

“Consider că mă descurc bine, sunt sprijinită şi de colegii mei. În această perioadă 4 comisari sunt pe teren, iar unul din cei 5 comisari disponibili se află la reclamaţii. Lunar un comisar face de serviciu la preluarea reclamaţiilor. Rămâne de văzut dacă modul în care autorităţile vor decide dacă ne vom subordona Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Dolj, încă nu am primit nici un document în acest sens”, a declarat Anca Daniela Michi, comisarul-şef interimar al CJPC Gorj.
Numirea în funcţie a juristei Michi a fost o supriză, mai ales că, anterior, nu se cunoştea faptul că fosta deţinătoare a funcţiei, Rodica Braia, intrase în concediu medical. Michi nu se va prezenta însă la concursul pe postul de comisar-şef ce va fi organizat deocamdată la o dată incertă, ci va coordona activitatea până la organizarea competiţiei. În tot acest timp, fostul comisar-şef, Mădălin Giurcău, aşteaptă şi el să revină la CJPC Gorj, deţinând o hotărâre definitivă în acest sens. Pentru ca totul să fie în regulă, Giurcău are nevoie de o hotărâre irevocabilă, care îl va readuce din nou dacă nu pe fostul post măcar pe cel de salariat al instituţiei.
Andrada Bărăitaru
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here