Sub coordonarea deputatei Khraibani / Campanie activă a PSD în Târgul de la Bolboşi

438

Duminică dimineaţa, deputata PSD, Camelia Khraibani, alături de 100 de membrii de partid din Colegiul 4, au făcut campanie pentru Victor Ponta, în târgul de la Bolboşi.

În echipa de campanie, ai cărei membrii au discutat cu alegătorii şi au împărţit materiale electorale celor din târg, s-a aflat vicepreşedintele Vasile Râbu, Khraibani Ghassan, Popa Mihăiţă, directorul UMC Lupoaia, Constantin David, directorul UMC Roşiuţa, Ion Ghiga, Adrian Giurcău, Florin Niţoi, de la organizaţia de femei, primarul de Samarineşi, Marian Ardeiu, edilul de Văgiuleşti, Constantin Pârjol, Viorel Rotaru, şeful organizaţiei din Bolboşi, colonelul Burtea, preşedintele organizaţiei pensionarilor, inginerul Pleşa de la organizaţia de tineret a PSD Motru. Au mai făcut parte din echipa de campanie şi preşedintele organizaţiei din Slivileşti şi cel de la Dragoteşti, dar şi tinerii de la Organizaţia PSD Motru.

IMG_1740“A fost o reuşită, oamenii întâlniţi la târg au fost foarte deschişi şi primitori. Vor stabilitate şi un preşedinte ca Victor Ponta”, a declarat, la finalul activităţii, coordonatorul de campanie de pe Colegiul 4, Camelia Khraibani. Deputata a fost asaltată, de altfel, de localnicii din Bolboşi care i-au spus să-i transmită premierului că aşteaptă de la el, locuri de muncă, pensii mai mari şi stabilitate în ţară. Parlamentarul Khraibani a menţionat că primarii de pe colegiul 4 sunt toţi uniţi în această campanie. În Târgul de la Bolboşi s-au împărţit pixuri, brichete, flyere şi calendare cu candidatul la preşedinţie. “Am fost extraordinar de bine primiţi la Bolboşi, aşa a fost şi sâmbătă la discuţiile pe care le-am avut, în oraş, cu motrenii. Primarul Hanu a discutat cu cetăţenii despre intenţiile lui Victor Ponta legate de Gorj. Campania va continua şi marţi în localitate, unde se va sărbători Sf. Paraschieva”, a declarat şi Vasile Râbu.
A.Stoica

IMG_1783

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here