Studenți și elevi gorjeni participă la Gala de 10

266

Treizeci de studenți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și doi elevi de la Colegiul Național „Spiru Haret” Târgu-Jiu vor participa vineri, 24 februarie 2017, la prima ediție a galei studențești, Gala de 10, organizată de Uniunea Națională a Studenților din România.

Studenții care vor participa la eveniment sunt membri voluntari ai celor două organizații studențești din UCB, Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Asociația Studenților Basarabeni din Târgu-Jiu, iar cei doi elevi Dobroiu Daiana Elena și Eftenoiu Antonius sunt președintele Consiliului Județean al Elevilor Gorj, respectiv prim-vicepreședintele Consiliului Județean al Elevilor Gorj.
Gala de 10 este organizată de către organizațiile studențești membre ale Uniunii Naționale a Studenților din România provenite din cele 17 centre universitare din țară, cu prilejul împlinirii a 10 ani de la înființarea federației. Cu ocazia acestei aniversări, UNSR dorește să promoveze tineri excepționali ai țării noastre, atât studenți cât și elevi, voluntari, asociații ce s-au remarcat de-a lungul timpului și foști membri ai federației ce merită pe deplin titlul de Alumni UNSR. Astfel, ziua de 24 februarie 2017 va fi cea în care toate aceste merite vor fi recunoscute într-un loc la înălțimea evenimentului, Palatul Parlamentului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here