Studenţi din toată ţara, în practică la spitalul din Târgu-Jiu

432

Tineri din întreaga ţară se află la Târgu-Jiu, în această perioadă. Ei sunt studenţi la Medicină, în diverse centre universitare, şi au venit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru a-şi desfăşura stagiul de practică. La finalul acestuia, viitorii medici vor primi adeverinţe care atestă efectuarea practicii.

În secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi-au făcut apariţia figuri noi. Este vorba despre mai mulţi tineri care studiază Medicina şi care au ales să-şi efectueze stagiul de practică la SJU. „Numai la Urgenţe sunt opt-nouă studenţi, proveniţi din toate centrele universitare din ţară. Ei desfăşoară activităţi specifice, în funcţie de anul de studiu. Practica durează două săptămâni, iar la final fiecare tânăr primeşte o adeverinţă tip, pe care o completează şeful de secţie, respectiv şeful UPU”, a declarat medicul Ramona Oprea, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu.
Studenţii dau dovadă de seriozitate şi profesionalism şi se implică activ în activităţile medicale ale unităţii, sub directa coordonare şi supraveghere a medicilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here