Studenți ai UCB, medaliați la Campionatul Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit

298

Cinci medalii au adus studenții Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, din cadrul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu,care au participat în perioada 6-7 februarie 2016 la Campionatul Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit. Mădălin Gheban, Adela Bălțoi și Andreea Pișcu s-au întors cu o medalie de aur, trei de argint și una de bronz.

Studenți ai Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, din cadrul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, au participat în perioada 6-7 februarie 2016 la Campionatul Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit, unde au reușit performanța de a obține cinci medalii: una de aur, trei de argint și una de bronz.
Studenții sportivi care au participat la cea de-a XXI-a ediție a acestui campionat sunt: Gheban Mădălin, student anul I – medalia de aur la 800 m; Gheban Mădălin, student anul I – medalia de argint la 1500 m; Bălțoi Adela, studentă masterat anul II – medalia de argint la 1500 m; Bălțoi Adela, studentă masterat anul II – medalia de argint la 3000 m; Pișcu Andreea, studentă anul I – medalia de bronz la 3000 m.
Campionatul Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit a fost organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, și Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here