Străzi igienizate la Târgu-Jiu

715

Arterele rutiere vor fi curățate, aspirate și spălate la Târgu-Jiu. „Începem, din această noapte, igienizarea bulevardelor și străzilor din municipiul Târgu Jiu. Strada Victoriei, de la intersecția din zona Parângul și până la intersecția cu strada Mărgăritarului, este prima, iar duminică urmează strada 9 Mai. Arterele rutiere vor fi curățate, aspirate și spălate.

Anunțăm cetățenii să evite parcarea autoturismelor în zonele menționate pentru că este necesar ca străzile să fie libere pentru o igienizare eficientă.

Acțiunea se desfășoară în fiecare weekend și vom anunța din timp ce străzi urmează să fie igienizate pentru ca utilitarele implicate să poată interveni fără probleme”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

1 COMENTARIU

  1. Bani aruncati. Mai bine ar reface trotuarele pe care le-a distrus cu alveolele lui, nu mai ai loc de circulat din cauza masinilor de pe trotuare. Pe Unirii e dezastru, masinile ocupa atat alveolele cat si parte din ce-a mai ramas din trotuar.
    Pe Unirii-Siret a distrus atat spatiul verde, cat si locul de joaca pentru copii, pentru a face alte parcari inutile, iar pe spatiul pietonal tot de pe Unirii-Siret, ce face legatura intre cele doua strazi, pe langa magazinul Mondial coborand scarile pe Siret, vrea sa faca tot parcari, desi acolo e trotuar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here