Strategii și mituri despre sloturi online

1684

Faptul că la jocurile de noroc se câștigă este o realitate. Sunt multe persoane care au câștigat sume medii și mari. Însă numărul celor care au pierdut este cu siguranță mai mare. De regulă, ceea ce stabilește câștigul sau câștigătorul este un soft programat pentru a plăti către jucători un anumit procent din totalul jucat la aparat. Să observi cum joacă altcineva, să numeri pe cei care pierd sau să faci calcule probabilistice ce pot dezvălui o formulă specială este curată nebunie. Tocmai de aceea recomandăm să joci păcănele sau sloturi online mult mai mult pentru amuzament, decât pentru câștig.

Care sunt cele mai vehiculate strategii și mituri pentru sloturi online?

Internetul abundă de articole și sfaturi oferite de oameni care au găsit strategii minune pentru a câștiga bani, de regulă fără muncă. Interesant este că aceste persoane, deși au găsit formula magică de a face bani frumoși mereu, au nevoie de mai mulți bani din a învăța pe alții cum să joace la sloturi ca profesioniștii.

Cei care tratează acest gen de petrecere a timpului în mod corect sau care lucrează în industrie și știu câte ceva despre mașini, jocuri și programe, nu au cum să se lase păcăliți de astfel de promisiuni.

Una dintre cele mai cunoscute strategii de sloturi este strategia Martingale. Aceasta presupune dublarea mizei ori de câte ori pierzi, astfel încât atunci când ai câștigat să-ți acoperi și partea pe care ai pierdut-o. Gândirea pare bună, dar ea se bazează pe un element nesigur. Acesta este norocul. Dacă el nu va veni și tu nu vei știi când să te oprești, vei avea doar de pierdut. Dacă joci echilibrat, stabilindu-ți o sumă maximă, câștigul vine altfel și pierderea va fi mult mai ușoară.

O altă strategie este reducerea numărului de linii câștigătoare. În acest caz crește volatilitatea jocului, ceea ce poate antrena câștiguri mai mari, pentru riscuri mai mari. Dar aceasta nu poate fi aplicată la multe jocuri și, cum se bazează doar pe un câștig potențial, este posibil să-ți reduci doar pierderile pentru o încercare și să joci mai mult. Nu este exclus însă, ca din aceste mai multe încercări să vină și mai multe câștiguri.

Există foarte multe strategii și mituri despre cum poți prevedea un câștig la sloturi. Unele dintre acestea vorbesc despre cumpărarea unor aplicații care pot influența rata de câștig. Acest aspect este puțin probabil. Cele mai bune platforme dispun de măsuri de securitate extrem de bune. Astfel de situații sunt mai degrabă scenarii pentru filme.

Există și strategii care spun că prezența unui anumit simbol, anunță un câștig iminent. Ceea ce iarăși nu este adevărat. Producătorii de softuri speciale cunosc foarte multe detalii și creează programe foarte complexe, care nu sunt ușor predictibile.

Cu siguranță o persoană care joacă mai mult un anumit joc poate face observații care îi pot fi de ajutor. Însă ele au aplicabilitate limitată și întâmplătoare. Tocmai de aceea toate aceste jocuri de noroc online trebuie tratate ca atare, mai mult ca modalități de distracție, cu posibilități de câștiguri mai mici. Accesul este permis doar pentru cei peste 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here