Strâmbulescu încă vrea scaunul de director

394

Aflat de câteva luni în fruntea Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, Doru Strâmbulescu îşi doreşte cu ardoare ca postul de director interimar să se transforme în director definitiv. Acesta a fost singurul candidat care s-a înscris la concursul de ocupare a postului de manager al instituţiei de cultură.

Vinerea trecută a fost termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs în vederea ocupării postului de director al Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”. Pentru ocuparea funcţiei a fost depus un singur dosar aparţinându-i tocmai lui Doru Strâmbulescu, cel care ocupă funcţia de director interimar încă de la finele lunii februarie. „Este vorba despre un concurs de dosare şi nu a fost depusă decât o singură candidatură, cea a lui Doru Strâmbulescu. Dosarul a fost studiat, analizat, urmând ca Strâmbulescu să susţină apoi proba interviului”, a declarat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Conform anunţului dat de Secretariatul Comisiei de Concurs la Concursul de management organizat pentru Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, au fost deja verificate documentele din dosarul de concurs depus de Doru Strâmbulescu. „S-a constatat că, în termenul prevăzut în Anunţul nr. 25224/01.07.2014, a fost depus un singur dosar de concurs, înregistrat cu nr. 28307/25.07.2014, care a fost declarat Admis”, se arată în comunicatul Secretariatului Comisiei de Concurs.

14 august, rezultatul final
O condiţie esenţială pentru ca dosarele să primească rezultatul de Admis la concursul de management a fost aceea ca planul de management al candidatului să fie elaborat fără a fi personalizat, fără a avea semnături şi fără a conţine indicii privind identitatea autorului, nefiind limitat la un număr de pagini.
Planurile de management de asemenea trebuiau să conţină punctul de vedere al lui Strâmbulescu privind dezvoltarea şi evoluţia Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” în perioada 1 septembrie 2014 – 1 septembrie 2017.
Strâmbulescu urmează să-şi susţină proiectul de management pe data de 4 august, urmând ca a doua zi să se primească rezultatul, iar până pe 13 august se vor depune şi rezolva contestaţiile, urmând ca pe 14 august să fie anunţat public rezultatul final.
Doru Strâmbulescu a ocupat mai mulţi ani funcţia de consilier în cadrul Departamentului de Marketing Cultural Strategii, Programe Editoriale, din cadrul Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, iar de la sfârşitul lunii februarie a fost numit de către Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, în funcţia de director interimar al instituţiei de cultură.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. nu va face nimic, nu e locul lui potrivit, nu e bun de director la aceasta institutie, e o palarie prea mare pentru el
    pacat ca oameni capabili nu se implica, poate ca ei nu stiu ceea ce strimbulescu stie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here