Strada Griviței din Târgu-Jiu a intrat în reabilitare

705

Primăria Municipiului Târgu-Jiu a demarat lucrările de reabilitare a străzii Griviței. „Este o investiție amplă, care a debutat mai târziu pentru că a trebuit să așteptăm ca operatorul de distribuție a energiei electrice să înceapă lucrările la rețeaua electrică a zonei. În acest fel, nu vom fi nevoiți să mai spargem această stradă ulterior”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.
Investiția prevede reabilitarea carosabilului și a trotuarelor, realizarea canalizării pluviale, a unui sens giratoriu la intersecția cu străzile Traian și Tudor Vladimirescu, dar și amenajarea unor parcări.
Totodată, sistemul de iluminat va fi modernizat, urmând a fi montați stâlpi și corpuri de iluminat cu design modern și eficiență crescută.
„La solicitarea noastră, operatorul de distribuție a energiei electrice a demarat lucrările de înlocuire a rețelei pentru consumatorii casnici, fiind eliminate toate cablurile aeriene. Astfel, va dispărea aspectul inestetic creat de numărul mare de cabluri”, a mai spus Romanescu.
Valoarea investiției este de circa 1,6 milioane de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here