Strada Gilortului din Rânca este ca după război: ,,Este drumul spre biserică. Noi cum luăm Paștile?!”

2296

Drumul care duce spre bisericuța din stațiunea montană Rânca este distrus. Drumul este plin de șanțuri, după ce strada Gilortului a ajuns să fie frecventată des, în ultimul deceniu și jumătate, de transportatorii de masă lemnoasă. Autoritățile locale care au în administrare strada nu au fost însă în stare să o asfalteze, și asta, nici măcar în ultimii 15 ani. Cabanierii spun că intenționează să blocheze strada pentru a opri transportul de lemne, poate doar așa autoritatea locală din Novaci își va îndrepta atenția către strada Gilortului.

,,Strada Gilort este strada cu biserica, unde sute de turiști și proprietari de vile, cabane, pensiuni și hoteluri, vor merge la slujba de Înviere și vor lua Paște!
Dumnezeu să va ierte dragi autorități, care de zeci de ani nu ați fost în stare să asfaltați acest drum”, a declarat unul dintre proprietari.
Drumul a fost afectat de transportul de masă lemnoasă, care a ruinat practic strada în ultimii 15 ani.
Iar activitatea a început deja.
,,Proprietarii din zonă trebuiau să blocheze drumul respectiv când vedeau mașini cu lemne, poate atunci ,,autoritățile” asfaltau drumul!
Se vede că în zonă concetățenii noștri s-au complăcut în această situație, astfel luau decizia să plătească impozite pentru zona G adică pentru ,,cătune”!
Somnul națiunii naște monștri! Toată rezolvarea problemei stă în ,,mâinile lor”, a mai declarat un proprietar.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. DE ATATI ANI NU FAC NIMIC .IAU DOAR IMPOZITE SI TAXE PE CLADIRI SI TERENURISI AVIZE DE FUNCTIONARE.EINU FAC NIMIC CA AU INTERESE LOCALE ,DAR CE FACE CONSILIUL JUDETEAN GORJ !!BINENTELES CA NIMIC!!TOTI SUNT IN ACEIASI OALA.SE BATE BAIA CU NOVAc
    IUL pe autorizări, dar nu se face nimic pentru o stațiune turistica.Este Leuștean nu Câmpeanu de la Runcu-DIFERENTA MARE DE ATITUDINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here