Stoican, uimit de forma proastă a Craiovei: “Mulţi îi vedeau campioni”

213

Antrenorul Pandurilor, Flavius Stoican, este surprins că Universitatea Craiova a ajuns să depindă de ultima etapă pantru a intra în play-off. Fost căpitan la FC Universitatea, Stoican a declarat că multă lume o vedea pe Craiova luptându-se la titlu după primul joc din 2017. “Am văzut şi declaraţiile domnului Mulţescu. Încă de acum ceva timp a tras un semnal de alarmă. Nu mă aşteptam, pentru că au început atât de bine acest miniretur, cu o victorie 5-0 împotriva celor de la Voluntari, şi toată lumea îi vedea principalii câştigători ai campionatului. Sigur, un meci nu seamănă cu celălalt, şi apoi au mers pe o pantă descendentă. Acesta e fotbalul, dar până la urmă stau doar la mâna lor la acest ultim meci”.
Pe de altă parte, Stoican ar putea ajuta Craiova dacă Pandurii reuşeşte să termine neînvinsă meciul de la Severin. Ambele partide se joacă duminică, de la 20.30.
“M-aş bucura să câştigăm. Un rezultat minune, asta îmi doresc. Nu mă interesează dacă Dinamo va fi sau nu în play-off. La momentul acesta ei sunt favoriţi, pot pune probleme oricărui adversar din Liga 1. Vrem să arătăm pe gazon mai multe. Meciul cheie va fi Pandurii-Dinamo. Îi putem încurca. Meci cheie va fi şi la CSU-Mediaş. Nu am o preferată pentru play-out, indiferent cine vine în play-out. Toţi cei din Severin o să ţină cu Pandurii. Contra noastră va fi doar galeria lui Dinamo”, a mai spus Stoican.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here