Stoica şi Pecingină, susţinuţi de PDL pentru funcţii la centru

315

IMG_4141Fostul deputat Ionel Stoica, în prezent director adjunct în cadrul Complexului Energetic Rovinari şi fost purtător de cuvânt al PDL Gorj, va fi susţinut de organizaţia portocalie de la Gorj pentru o funcţie de vicepreşedinte în Comisia pentru Infrastructură, Energie şi Mediu.

Nu este însă singurul membru de partid pe care organizaţia mizează pentru o funcţie la centru. PDL Gorj îl susţine astfel, tot pentru o funcţie de vicepreşedinte, pe avocatul Gheorghe Pecingină, în Comisia pentru Politică Externă, Justiţie şi Drepturi Cetăţeneşti.

Ionel Stoica este, în prezent, preşedintele Comisiei pentru Infrastructură, Energie şi Mediu din cadrul PDL Gorj, motiv pentru care organizaţia îşi doreşte ca politicianul să obţină o funcţie şi în comisia similară care funcţionează la vârful partidului. Alegerile pentru această comisie vor avea loc pe data de 7 octombrie în judeţul Timişoara. Din delegaţia care va pleca săptămâna viitoare spre judeţul Timiş, vor face parte şi directorii din minerit şi energie de la Gorj, adică Daniel Burlan, Tiberiu Trotea şi Octavian Graure. Pe 8 octombrie, dar la Piteşti, vor avea loc alegerile pentru Comisia de Politică Externă, Justiţie şi Drepturi Cetăţeneşti, unde va fi susţinut pentru funcţia de vicepreşedinte Gheorghe Pecingină, avocatul recent revenit în PDL. Pecingină a colaborat foarte bine cu Asociaţia Eurojob, înfiinţată de Ion Răuţ. Pedeliştii încă nu şi-au desemnat candidaţi pentru Comisia de Educaţie şi Culte care va organiza un scrutin pe 9 octombrie la Iaşi şi nici pentru Comisia de Muncă şi Protecţie Socială care se va organiza pe 2 octombrie. Reprezentanţii PDL Gorj susţin de altfel că pentru această ultimă comisie nu se va stabili deloc candidaţi la funcţiile de conducere.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here