Stocul de medicamente al Spitalului Judeţean de Urgenţă, asigurat

121

UPU 2Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu se preocupă de asigurarea stocului de medicamente. Astfel, farmacia unităţii dispune de medicamentele de bază, iar stocul se reface periodic, chiar în această perioadă fiind în desfăşurare procedura de achiziţie.

Nici morfina nu lipseşte de la SJU Târgu-Jiu, astfel că bolnavii de cancer nu vor fi nevoiţi să caute prin farmacii acest produs.

În această perioadă, una dintre cele mai sensibile probleme ale unităţilor spitaliceşti, care au şi secţii de Oncologie, este asigurarea stocului de morfină. După ce firma care producea morfina în ţara noastră şi-a încetat activitatea, mulţi bolnavi s-au temut că vor avea de suferit. Din fericire, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, stocul de morfină este asigurat. „Din punct de vedere al stocului de morfină stăm foarte bine. Vom avea morfină şi în perioada următoare şi nu vom avea probleme nici în viitor”, a declarat Narcis Mărgineanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Stocul de medicamente se reface

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu dau asigurări că nici restul medicamentelor nu vor lipsi din farmacia unităţii. „Stocurile de medicamente de bază sunt asigurate. În plus, chiar săptămâna aceasta a început procedura de achiziţie pentru stocul următor. Astfel, cel puţin medicamente de bază vom avea, astfel încât să facem faţă solicitărilor şi să putem acoperi tratamentele intraspitaliceşti ale pacienţilor noştri”, a menţionat Narcis Mărgineanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu face tot ce se poate pentru a le asigura pacienţilor tratamentele indicate de medici. Totuşi, cine doreşte să se trateze cu alte medicamente decât cele existente în farmacia unităţii trebuie să şi le achiziţioneze pe cont propriu.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here