Știința Turceni, eșec pe teren propriu

301

Etapa din weekend-ul trecut a adus cu ea în liga a 3-a, seria a IV-a, o înfrângere pentru echipa din Turceni și un succes la masa verde pentru echipa a doua a Pandurilor.
Știința Turceni a început meciul cu FC Hundeoara primind repede un gol, oaspeții preluând conducerea prin reușita lui Tecsi din minutul 18, dar pauza a găsit cele două echipe la eglaitate, după ce Butoi a egalat din penalti în minutul 39. Repriza secundă a partidei de la Turceni a mai adus un singur gol, din păcate încris în poarta gorjenilor, Ghiară marcând al doilea gol al oaspeților în minutul 69, gol cu care FC Hunedoara a luat toate cele trei puncte puse în joc.
În vreme ce Minerul Motru a stat datorită programului inițial și nu a luat niciun punct în această rundă, Pandurii II a staţionat cu folos, târgujienii bifând trei puncte fără joc, Minerul Mehedinți nefiind programată la acest joc, al doilea din actuala stagiune, fapt care atrage după sine excluderea din campionat.
În runda următoare va fi rândul celor de la Știința Turceni să stea, în vreme ce Pandurii II va primi la Rovinari pe UTA Bătrâna Doamnă.
Cristi Constantinescu

Rezultatele etapei a XV-a, Liga a 3-a, seria a IV-a:
Ştiinţa Turceni – FC Hunedoara 1-2
Millenium Giarmata – Naţional Sebiş 0-3
ACSO Filiaşi – Vulturii Lugoj 2-1
Minerul Mehedinţi – Pandurii II Târgu Jiu 0-3
CS Ineu – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 2-1
UTA Bătrâna Doamnă – ACS Viitorul Craiova 3-1
Minerul Motru a stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here