Ştefănescu de la Bărbăteşti vrea al doilea mandat oranj

339

primaria-barbatestiIulian Sorin Ştefănescu, primarul comunei Bărbăteşti mai are multe proiecte de realizat. În acest mandat, primul de altfel, a încercat să ajute locuitorii din comuna pe care o conduce să ducă un trai mai bun.

O să vadă dacă i-a reuşit, la anul, la noile alegeri, atunci când va avea nevoie de toată susţinerea oamenilor, dar şi a politicienilor. Nu este convins dacă va mai candida, dar spune că cel mai probabil o va face. „În perioada următoare o să mă hotărăsc dacă voi mai candida şi la anul, dar cel mai probabil o voi face. Tot pentru PD-L, întrucât sunt preşedinte al acestui partid, la Bărăbăteşti”, declară edilul Ştefănescu. Dar, pentru încă un mandat are nevoie de susţinerea oamenilor din localitatea pe care o conduce, dar şi a parlamentarilor. Cei din urmă nu s-au înghesuit în număr mare să-l sprijine în cei trei ani de când este primar, alături de acesta fiind doar deputatul de pe colegiul său, Cosmin Popescu.

„Probabil politicienii sunt ocupaţi cu şedinţele, de aia nu trec prin localitatea mea”

Edilul din Bărbăteşti este destul de contrariat de faptul politicienii nu prea şi-au făcut apariţia prin localitatea Bărbăteşti şi nici nu i-au oferit sprijinul în elaborarea şi susţinerea proiectelor, excepţie făcând deputatul de pe colegiul său, Cosmin Popescu. „Din păcate, s-au făcut mai greu văzuţi politicienii prin localitatea Bărbăteşti. Alături de mine şi de comuna pe care o conduc a fost doar Cosmin Popescu, care ne-a ajutat tot timpul”, a declarat primarul. Edilul mai spune că pentru câştigarea unui nou mandat va fi ajutat de către partidul din care face parte şi încheie ironic declarând că:” Probabil politicienii sunt ocupaţi cu şedinţele, de aia nu trec prin localitatea mea”.

Asfaltarea drumurilor, proiect în devenire

Locuitorii comunei Bărbăteşti se vor putea bucura de aproape nouă kilometri de asfalt, asta graţie primarului care s-a ocupat de realizarea unui proiect ce include şi asfaltarea. „Am pornit un proiect ce include mai multe obiective, însă nu a fost finalizat până în acest moment. Am primit punctajul necesar pentru aprobarea proiectului, dar nu am primit fonduri. Printre aceste obiective se numără canalizarea, asfaltarea şi reabilitarea Căminului Cultural. Dintre acestea, am primit aviz săptămâna trecută pentru demararea proiectului de asfaltare, iar licitaţia va avea loc la Bucureşti. Deci, în curând, comuna va fi asfaltată cu 8,7 kilometri”, mai spune Ştefănescu. În plus, din fonduri proprii, primarul şi-a propus să reabiliteze Căminul Cultural şi să asfalteze un kilometru de drum.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here