Ștefan Bănică Junior, în concert la Târgu-Jiu

742

Îndrăgitul solist mereu plin de energie, Ștefan Bănică Junior va susține un concert la Târgu-Jiu. Evenimentul va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, începând cu ora 19.30. Concertul de la Târgu-Jiu face parte din seria de concerte din cadrul turneului național ce va ajunge în alte șapte orașe. ,,Ștefan Bănică pregătește un mega turneu național! Pregătește-te pentru Energie, Emoție, Rock & Roll! Bilete limitate la preț redus până în 6 august!
În 8 orașe, vom fredona melodiile preferate, vom dansa, vom cânta, ne vom bucura de fiecare moment, alături de Ștefan Bănică și de cei dragi!
Fiecare show va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan Bănică va crea o atmosferă dansantă și emoționantă, prin interpretarea celor mai frumoase cântece din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani. Turneul va mai ajunge și la: Galați – 27 octombrie, Pitești – 28 octombrie, Arad- 30 octombrie, Oradea – 1 noiembrie, Buzău – 5 noiembrie, Botoșani – 7 noiembrie. Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul Ștefan Bănică!
Pregătește-te pentru Energie, Emoție, Rock & Roll!”, au transmis organizatorii evenimentului.
Bilete la preț redus pot fi achiziționate online până pe data de 6 august, la următoarele tarife: VIP – 129 de lei, Categoria I – 99 de lei, Categoria II – 69 de lei, Categoria III – 49 de lei. Copiii cu vârstă de până în 3 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Tichetele se găsesc pe: www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here