Staţiunea Rânca, pregătită să-şi întâmpine turiştii

296

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi şi în acest sfârşit de săptămână la Rânca. În staţiune se schiază, iar cei care nu cunosc, încă, plăcerile acestui sport pot opta pentru săniuş sau plimbări cu ATV-urile. Cabanierii s-au pregătit corespunzător, iar drumarii şi-au făcut treaba, curăţând carosabilul şi lărgind intrările laterale. Şi  salvamontiştii sunt la datorie, astfel că turiştii pot merge liniştiţi la Rânca.

Acest sfârşit de săptămână corespunde cu începutul vacanţei de iarnă. Cel mai probabil, numărul turiştilor care urcă la munte va fi numeros, motiv pentru care proprietarii de cabane şi pensiuni s-au pregătit cum se cuvine. Preţurile sunt accesibile oricărui buzunar. Şi administratorii pârtiilor de schi din staţiune au muncit pentru ca iubitorii acestui sport să aibă condiţii optime în acest sfârşit de săptămână.

Distracţie în condiţii de siguranţă
Pentru ca turiştii să petreacă un sejur de neuitat, s-au luat măsurile necesare din timp. Astfel, drumarii au intervenit pe drumul de acces spre staţiune şi au lărgit şi intrările laterale, amenajând inclusiv locurile de parcare.
Şi angajaţii Salvamont Gorj sunt la datorie, în staţiune asigurându-se şi permanenţa ambulanţei Salvamont pentru ca, în caz de accidente, victimele să poată fi transportate în timp util la spital.
Practic, la ora actuală, în staţiunea montană Rânca sunt create toate condiţiile pentru ca turiştii să se simtă bine, să se bucure de aerul curat şi de oportunităţile pe care le oferă staţiunea gorjeană pentru petrecerea timpului liber.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here