Stațiunea Rânca a găzduit o nouă ediție a Cupei Sănătății

480

Devenită deja tradiție, Cupa Sănătății a ajuns la ediția cu numărul XIV și s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii în stațiunea Rânca. La decernarea premiilor au fost prezenți, între alții, și Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, dar și Daniel Șurlea, directorul adjunct al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj. Câștigătorii au primit diplome și cupe, înmânate de managerul Tiberiu Tătaru și de ginecologul Vasile Stănculete, inițiatorul competiției.

Cea de-a XIV-a ediție a Cupei Sănătății i-a strâns pe pârtia din centrul stațiunii Rânca pe pasionații de schi, care s-au întrecut în a-și demonstra talentul la acest sport. Ca de fiecare dată, competiția s-a organizat pe categorii de vârstă și sex, la copii făcându-se remarcați fiul medicului Vasile Stănculete, iar cupa sanatatii 2016 (2)la băieți de peste 14 ani, fiul directorului adjunct al CJAS Gorj, Daniel Șurlea. Concret, după o îndelungă deliberare, juriul a decis că pe podium trebuie să urce următorii: la Bărbați până în 60 de ani: Doru Neamțu, Ilarion Jega, Costel Răduca; la Bărbați peste 60 de ani: Marian Dumitrescu și Gheorghe Stanciu; la categoria Femei: Dana Popescu, Mariana Șurlea, Marilena Stanciu, iar la Fete: Ștefania Rascăcea, Deniz Ciafar, Lorena Sandu. La categoria Copii, cei mai buni schiori au fost: Călin Stănculete – locul I, Alin Enache – locul II, Mihai Ionescu – locul III; Băieți peste 14 ani: Ovidiu Șurlea – locul I, Radu Manoliu – locul II, Andrei Gavril – locul III.

Călinoiu, prezent la Cupă
Ca de fiecare dată, la festivitatea de premiere a participat și Ion Călinoiu, președintele Consiliului cupa sanatatii 2016 (3)Județean Gorj. Acesta i-a felicitat pe câștigători, dar și pe organizatori pentru continuarea tradiției acestei competiții. „Ediția din perioada 26-27 februarie 2016 este a XIV-a ediție a Cupei Sănătății la schi și ne bucurăm de o participare numeroasă. Lucrătorii din sistemul de sănătate sunt foarte dornici să activeze și în alte domenii decât în cel strict profesional, drept pentru care suntem foarte mulțumiți de prezența numeroasă și de faptul că alături de noi avem Colegiul Medicilor, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Salvamontul și pe domnul președinte Ion Călinoiu, care întotdeauna s-a implicat în mod activ și a fost alături de noi la toate acțiunile pe care Spitalul Județean de Urgență le-a avut”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
cupa sanatatii 2016 (4)Daniel Șurlea, directorul adjunct al CJAS Gorj, a fost și el prezent la Cupa Sănătății, el menționând că medicii sunt colaboratori ai Casei și că este normal să fie alături de ei și la activități de acest gen. „Aș vrea să felicit organizatorii cupa sanatatii 2016 (5)acestei competiții, care s-au ridicat la înălțime, ca de fiecare dată. Casa de Asigurări de Sănătate este alături de medici, pe care, de fapt, îi considerăm colaboratorii noștri. Le urăm succes în activitate și ne bucurăm să participăm la cât mai multe ediții, de acum încolo, ale Cupei Sănătății”, a precizat Daniel Șurlea, directorul adjunct al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj. Competiţia s-a încheiat cu o cină festivă, cu joc și voie bună, atmosfera de petrecere fiind asigurată de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, astfel încât evenimentul să fie marcat cum se cuvine.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here