Staţia SJA Gorj, modernizată până la sfârşitul anului

215

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj şi-a propus să modernizeze staţia centrală, din municipiul Târgu-Jiu. Banii pentru realizarea lucrărilor vor fi repartizaţi din bugetul alocat reparaţiilor curente. Managerul Marinică Niculescu spune că încearcă să găsească o soluţie pentru mici lucrări şi la substaţia Novaci.

Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, a făcut demersuri pentru asigurarea unor condiţii de muncă optime pentru salariaţii unităţii. S-a schimbat acoperişul, s-au făcut o serie de lucrări de modernizare, iar în următoarea perioadă se va anvelopa clădirea din Târgu-Jiu a SJA. „Vreau să modernizăm puţin clădirea staţiei de la Târgu-Jiu; vom realiza o anvelopare până la sfârşitul anului, banii provenind din bugetul pentru reparaţii curente. Substaţia de la Novaci va fi şi ea modernizată anul viitor, în acest an sper să reuşim să facem măcar mici reparaţii acolo”, a confirmat Niculescu.
Conducerea SJA Gorj îşi doreşte ca angajaţii unităţii să aibă condiţii de muncă bune, de aici rezultând preocuparea pentru asigurarea celor necesare în acest sens.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here