Start înscrieri la Universitatea “Constantin Brâncuşi”

420

De la începutul acestei săptămâni s-a dat startul înscrierilor la facultăţile Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. În această vară, UCB organizează admiterea pe bază de dosar. Sunt scoase la concurs 1.332 de locuri, dintre care 879 cu taxă. Anul trecut, au fost scos la concurs 1.295 de locuri.

Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu este pregătită să-şi întâmpine bobocii. Pentru admiterea din acest an, UCB scoate la concurs 1.332 de locuri. La admiterea de anul trecut au fost disponibile 1.295 de locuri. “Avem 1.332 de locuri pentru admitere. 425 sunt locuri bugetate din care 18 pentru tinerii de etnie romă, 8 sunt bugetate pentru studenţi din Republica Moldova – din care 5 cu bursă şi avem 20 de locuri pentru români de pretutindeni, din care 10 cu bursă. 879 de locuri sunt cu taxă”, confirmă Mihai Cruceru, prorectorul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Pentru anul universitar 2014-2015, UCB Târgu-Jiu scoate la concurs şi 650 de locuri la programele de masterat, dintre care 510 cu taxă.
Pe site-ul Universităţii “Constantin Brâncuşi” este disponibil Regulamentul de organizare şi desfăşurare a admiterii la studiile universitare de licenţă şi master.

Au început înscrierile
Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu au dat startul admiterii pentru anul universitar 2014-2014. “La Facultatea de Inginerie înscrierile au loc până pe 20 iulie la programele de licenţă şi până pe 22 iulie pentru masterat. De asemenea, la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale, înscrierile au loc până pe 20 iulie pentru licenţă şi 21 iulie la masterat. La celelalte facultăţi înscrierile se desfăşoară în perioada 16 iulie – 26 iulie”, a explicat Andreea Văduva, purtătorul de cuvânt al Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here