Stănculete: „Taxa de intrare a maşinilor în curtea spitalului rămâne valabilă”

130

Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu spune că taxa de intrare a autoturismelor în curtea unităţii rămâne valabilă, în continuare, ea fiind votată în comitetul director al SJU. În plus, banii rezultaţi în urma colectării acestei taxe urmează a fi utilizaţi pentru realizarea unei parcări private pentru spital.

În urmă cu mai bine de şase săptămâni a intrat în vigoare taxarea cu 10 lei a fiecărui autoturism care intră în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Încă de atunci, conducerea unităţii sanitare spunea că deşi există şi opinii împotriva acestei taxe, ea va rămâne valabilă. „Taxa de intrare rămâne valabilă pentru toate cele trei locaţii. Cadrele medicale urmează să aibă un abonament, cu valoare aproximativ egală cu cea a parcării de reşedinţă. Nu ştiu cum a fost primită de cetăţeni, dar din punctul nostru de vedere, în toate locaţiile este o ordine de necrezut faţă de haosul care era în curţile interioare ale spitalului. Cadrele medicale nu trebuie să fie de acord. Eu sunt director executiv. Cadrele medicale acceptă ce hotărăşte conducerea, pentru bunul mers al lucrurilor. Cu banii vom face în toate locaţiile parcări care să mulţumească pe orice cetăţean care vrea să-şi parcheze maşina în siguranţă în curtea spitalului”, a explicat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Taxa rămâne valabilă în continuare
Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, taxa de intrare cu maşina în curtea unităţii s-a dovedit extrem de eficientă. Cu banii rezultaţi în urma colectării acestei taxe se vor amenaja parcări la toate cele trei locaţii ale spitalului. Tocmai de aceea, conducerea SJU Târgu-Jiu spune că taxa rămâne valabilă. „Orice ar fi, taxa de intrare în curtea spitalului rămâne valabilă, pentru că ea a fost stabilită în comitetul director”, confirmă Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Pentru a intra cu autoturismul personal în curtea SJU Târgu-Jiu trebuie plătită o taxă de 10 lei.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here