Stanca, după victoriile din retur: “Trebuie să gândim pozitiv”

6

Portarul de la Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca, este mulţumit de startul echipei sale în partea a doua a campionatului. Experimentatul fotbalist a declarat că primul succes de la Motru i-a motivat pe elevii lui Adrian Bogoi, iar gorjenii trebuie să ţintească şi alte victorii în perioada următoare. “Este un început benefic pentru noi, ne bucurăm că am reuşit să spargem gheaţa acasă şi sper să continuăm pe aceeaşi linie, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare. Speranţă încă mai există şi fiţi siguri că vom lupta până la final să ne salvăm de la retrogradare”, a spus liderul trupei noastre. Stanca a mai declarat că este încrezător că formaţia fanion a Gorjului poate evita falimentul.
“Din păcate, acest aspect îşi pune amprenta destul de serios asupra clubului, dar avem speranţe şi la procesul care va urma pe 17 martie că vom reuşi să scăpăm de faliment, deoarece avem un proces cu membri acţionari. Acum, este treaba celor care conduc clubul. Ei ştiu cel mai bine ce este de făcut. Trebuie să gândim pozitiv pentru că altceva nu avem ce să facem. Dacă Doamne fereşte se întâmplă neprevăzutul, eu zic că ar fi păcat de acest oraş să rămână fără o echipă de fotbal, mai ales cu tradiţia Pandurilor”. Ca mulţi alţii, şi portarul alb-albaştrilor resimte o frustrare când vine vorba de Stadionul Municipal.
“Noi ne dorim să jucăm cât mai repede pe noul stadion şi mâine dacă am putea face antrenament pe el ar fi senzaţional, dar nu depinde de noi. Am înţeles că cei de la primărie trebuie să recepţioneze lucrarea de la CNI, mai multe detalii nu ştim”, a afirmat portarul.
Pandurii a reuşit să câştige ambele meciuri din returul acestui campionat, cu Metaloglobus Bucureşti (1-0) şi CS Mioveni (2-1). Partidele s-au disputat la Motru, teren pe care formaţia noastră nu bătuse pe nimeni în 2017.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here