Stamatoiu, vice la Scoarţa: “Mă autosuspend din funcţia de la Primăria Târgu-Jiu”

681

Şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Ion Stamatoiu, a fost ales ieri viceprimar al comunei Scoarţa. Acesta va renunţa la funcţia şi locul de muncă de la Primăria Târgu-Jiu pentru funcţia de viceprimar câştigată miercuri.

“Mă autosuspend din funcţia deţinută la Primăria Târgu-Jiu pe perioada mandatului. Lucrez în această instituţie publică din 2005 dar acum datoria mă cheamă la Scoarţa”, a declarat noul vice de Scoarţa. În locul lui Stamatoiu va ocupa poziţia de şef Serviciul Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă, Radu Truşcă.

A cedat la cererea PSD
Stamatoiu ar fi urmat să fie candidatul PSD pentru scaunul de primar la Scoarţa dacă nu intervenea protocolul USL, care l-a făcut să cedeze candidatura pentru Aurelian Cotârlău, actualul primar liberal al localităţii. A muncit astfel în campania electorală alături de primarul ales, iar rezultatul a fost pe măsură. “Rezultatul a fost aşa cum ne doream şi îmi doream. Noi USL-ul aveam 7 consilieri, aveam majoritate, din cei 13 consilieri. Am fost propus viceprimar de către Ion Cocheci, consilier PDL, şi am fost votat de 10 persoane, două voturi fiind anulate în final, din motive discutabile. A mai propus Mioara Andronie, de la PDL, pe Ion Cocheci care a avut însă doar 3 voturi. A fost o şedinţă de Consiliu Local liniştită”, a declarat Stamatoiu. În ce o priveşte pe Mioara Andronie, deşi avea temeri că PDL-ul nu o va valida pe funcţia de consilier local, nu s-a întâmplat asta.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here